Aardbevingsschade

Heeft u aardbevingsschade als gevolg van de gaswinning door de NAM? Schakel Kerbof Schilders in voor de herstelwerkzaamheden. Wij werken samen met verschillende partners en kunnen u op alle mogelijke manieren ondersteunen bij het herstel van de aardbevingsschade. 

Hoe gaat Kerbof Schilders te werk bij aardbevingsschade?

Omdat de aardbevingen in Groningen veroorzaakt worden door de gaswinning, vergoedt de CVW de schade. Uiteraard stelt de CVW wel eerst een taxatierapport voor u op. Vanaf dit moment kunt u Kerbof Schilders inschakelen. We komen langs om de aardbevingsschade te inspecteren, maar we nemen ook het rapport van de NAM met u door. U krijgt van ons advies over de mogelijkheden en natuurlijk stellen we een duidelijke offerte op. 

Kerbof Schilders ondersteunt op alle manieren

Het is ons doel om uw gebouw, bijvoorbeeld woning of kantoorpand, in uitstekende staat van onderhoud te brengen en waar mogelijk te verbeteren zodat deze jaren lang beschermd is tegen allerlei invloeden. U kunt ons inschakelen voor alle soorten spack- en stucwerk. Datzelfde geldt voor een glasschade. Om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken, kunnen we u van dienst zijn bij het schilderen, sauzen, behangen en houtrotherstel werkzaamheden. Heeft u hulp nodig bij het ver-, terugplaatsen of afdekken van meubels? Ook dat regelt Kerbof Schilders. Andere wensen? We denken graag met u mee! 

Maak een vrijblijvende afspraak voor uw aardbevingsschade

Bent u benieuwd wat Kerbof Schilders voor u kan betekenen op het gebied van aardbevingsschade? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor advies en een offerte. Dankzij onze uitgebreide ervaring en die van onze partners, zijn wij er zeker van dat wij de gewenste werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren. Neem meteen contact op met Kerbof Schilders. 

Heeft u aardbevingsschade?

Bel of mail ons voor een vrijblijvend advies en offerte voor herstel 0596-614400 of info@kerbofdelfzijl.nl

Heeft u schade als gevolg van de bevingen?
Wellicht komt u in aanmerking voor de waardevermeerderingsregeling; kijk op https://www.snn.nl/alle-subsidies/subsidie-waardevermeerdering.
Wellicht kunnen wij iets voor u doen inzake stimulering van de waardevermeerdering, zoals het leveren en plaatsen van isolatieglas.

Contactpersoon:
Bert Wijngaard
(b.wijngaard@kerbofdelfzijl.nl)