Diensten Kerbof Schilders

Schilderwerk
Van nieuwbouw en onderhoud, tot particuliere en industriële klussen: Kerbof Schilders is dé aangewezen partij voor al uw schilderwerk. Wij zien schilderen als een ambacht, een vak dat met grote zorg uitgeoefend moet worden. En dat is dan ook precies wat onze professionals doen. Voor het aanvragen van een offerte of het melden van een schade kunt u meteen ons schilderwerken meldingsformulier invullen.

Aardbevingsschade
Wist u dat u Kerbof Schilders ook kunt inschakelen voor het herstel van aardbevingsschade?

Beglazing
Heeft u glasschade? Dan kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week contact met ons opnemen. Wij lossen uw schade snel en goed op. Glasschade online melden? Dat kan via ons meldingsformulier.
Ook voor het plaatsen van glas kunt u Kerbof Schilders inschakelen. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van Ecoclear® beglazing; dé manier om uw woning te verduurzamen. Lees meer over Ecoclear® beglazing

Dakpanonderhoud
Een dakpan van goede kwaliteit gaat normaal gesproken 30 jaar mee. Maar wist u dat die levensduur met goed onderhoud wel 20 jaar verlengd kan worden? Kerbof Schilders kan dit voor u verzorgen. Wij reinigen de dakpannen en brengen een anti mos-, algenmiddel en coating aan.

Spuitwerk
Als u uw deuren, keukenkastjes, meubels of bijvoorbeeld radiatoren opnieuw laat schilderen, wilt u er zeker van zijn dat het eindresultaat strak én streeploos is. Bij Kerbof Schilders weet u zeker dat het resultaat altijd perfect is.

Houtrotherstel
Als er sprake is van houtrot, is het uiteraard belangrijk dat dit op de juiste manier verwijderd en hersteld wordt. Kerbof Schilders Delfzijl is u hierbij graag van dienst. Onze vakmensen werken met kwaliteitsmerken zoals Flexidur, Repair-care, Componex en Renovaid. Als repareren niet meer mogelijk is, gaan onze timmermannen voor u aan de slag.

Betonreparaties
Kerbof Schilders neemt graag uw betononderhoud uit handen. Zo kunnen wij uw beton preventief beschermen, maar geven wij u bij problemen ook deskundig advies op maat

Private label verf
Een goede kwaliteit verf voor een eerlijke prijs, dat is het private label verf van Kerbof Schilders, dat onder de naam Sanders wordt uitgebracht. Wij hebben eigen muur-, grond en lakverf voor zowel binnen als buiten. Onze private label verf kan in elk gewenste kleur worden gemengd en is vrijwel altijd op voorraad. Is dat niet het geval, dan wordt de verf die u wenst binnen 24 uur voor u geregeld.

Vloercoating
Wilt u graag iets moois van uw vloer maken? Kies dan voor een kwaliteitsvloer van Kerbof Schilders. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van antislipvloeren, gietvloeren, decoratieve vloeren en effecten op wanden.

Woninginrichting
Heeft u bij het inrichten van uw woning advies nodig over vloeren, stoffen of raamdecoraties? De medewerkers van Kerbof Schilders helpen u graag.

Wanddecoratie en behang
Kerbof Schilders heeft niet alleen een uitgebreid assortiment behang, wij kunnen u ook helpen bij het aanbrengen. Mocht het nodig zijn, dan egaliseren wij uw muren eerst. Zo bent u verzekerd van een perfect eindresultaat.

Contact
Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Kerbof Schilders .