Ecoclear beglazing

Is uw energierekening ook zo hoog en wilt u hier maar wat graag verandering in brengen? Dan is Ecoclear® beglazing de oplossing.  Kerbof Schilders adviseert u graag over hoog rendement isolatieglas (HR++). Natuurlijk kunnen wij het glas vakkundig voor u plaatsen. Met deze oplossing is uw hoge energierekening niet alleen verleden tijd, u gaat zelfs geld verdienen met Ecoclear® beglazing!

De voordelen van Ecoclear® beglazing op een rij: 

  • Geld besparen en zelfs verdienen
  • Optimaal rendement
  • Het hele jaar meer wooncomfort
  • Bijzonder duurzaam en milieuvriendelijk
  • Maar liefst 40% betere zonnewarmtewering

Wat kunt u verdienen met Ecoclear® beglazing

Ecoclear® beglazing heeft een isolatiewaarde die drie keer beter is dan 'gewoon' isolatieglas. Bent u benieuwd wat Ecoclear® beglazing u kan opleveren? Bereken het met de handige calculator op www.verdiengeldmetglas.nl. Op deze website vindt u bovendien nog veel meer informatie over Ecoclear® beglazing. 

Tip: subsidies voor energiebesparende maatregelen

Wist u dat er verschillende subsidies zijn voor milieu- en energiebesparende werkzaamheden die u aan uw woning laat verrichten? Het laten plaatsen van hoog rendement isolatieglas (HR++) met een verhogende U-waarde is één van die werkzaamheden. Naast een subsidie kunt u ook in aanmerking komen voor een zogenaamde duurzaamheidlening met een zeer aantrekkelijk rentepercentage. De subsidies en leningen die aangeboden worden, verschillen per regio. Informeer naar de mogelijkheden bij uw gemeente. 

Let op: woont u in Groningen en heeft u te maken met aardbevingsschade? Ook de NAM stimuleert het verduurzamen van woningen. Kerbof Schilders vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

 

Schakel ons in voor uw Ecoclear beglazing
Bent u geïnteresseerd in Ecoclear® beglazing? Neem dan contact met Kerbof Schilders op voor een vrijblijvende afspraak. Wij adviseren u uitgebreid en stellen graag een offerte voor u op. Neem meteen contact met ons op.