Meer over Kerbof schilders bv

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf dat kwaliteit levert voor een eerlijke prijs? Een professionele organisatie waar vakmanschap centraal staat? Een onderneming waarmee u heldere afspraken kunt maken die altijd nagekomen worden?
 
Dan is Kerbof Schilders in Delfzijl u graag van dienst. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u bij ons verzekerd van een perfect eindresultaat. Onze schilders zijn goed opgeleide vakmensen, die hun werk met grote zorg uitvoeren. U kunt ons voor al uw schilderwerk inschakelen: van nieuwbouw en onderhoud, tot particuliere en industriële klussen.

Kerbof Schilders is ook uw partner bij het herstel van aardbevingsschade!

Totaal onderhoud

Kerbof Schilders in Delfzijl is niet alleen de aangewezen partij voor uw schilderwerk. De afgelopen jaren hebben wij ons dienstenaanbod flink uitgebreid en daarmee zij wij hét totaalonderhoudbedrijf uit de regio geworden. Of u nu een expert zoekt op het gebied van aardbevingsschade herstel, beglazing, dakpanonderhoud, houtrot- en betonherstel, spuitwerk of vloercoating: wij gaan voor u aan de slag. Maar ook voor uw woninginrichting en behangwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Kerbof Schilders heeft zelfs een private label verf. Lees meer over ons aanbod op de pagina diensten.

Onze werkwijze
De afspraken die wij met u maken zijn duidelijk en worden te allen tijde nagekomen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Kerbof Schilders. Wij staan u graag te woord.