Projecten Kerbof Schilders

Of het project dat wij uitvoeren nu klein of groot is, of het gaat om renovatie of nieuwbouw, of we voor particulieren of bedrijven aan de slag gaan… Kerbof Schilders gaat altijd voor een optimaal resultaat. We kennen alle in’s en outs van de projecten en ontmoeten onze opdrachtgevers persoonlijk. Dat vinden wij niet meer dan logisch, we werken immers samen aan een project.

Particuliere opdrachtgevers
Kerbof Schilders voert al tientalle jaren opdrachten uit voor particuliere opdrachtgevers. Het kan gaan om het plaatsen van een ruitje in een deur, tot het vervangen van alle beglazing in een woning. Maar ook het behangen van een wand of bijvoorbeeld het binnen- en buitenschilderwerk van een huis behoren tot de werkzaamheden die Kerbof Schilders uitvoert. Omdat wij eigen timmerlieden in dienst hebben, worden er ook regelmatig houtrotreparaties en bouwkundige herstelwerkzaamheden voor onze particuliere opdrachtgevers verricht. Kerbof werkt ook voor diverse VvE’s, stichtingen, kerken en (sport)verenigingen.

Aannemers
In de regio werkt Kerbof voor diverse aannemers. De opdrachten variëren van nieuwbouw-, tot onderhoud- en renovatieprojecten.

Woningcorporaties
Kerbof Schilders verricht planmatig en mutatie onderhoud in opdracht van verschillende woningcorporaties. Dankzij onze speciale servicedienst worden de dagelijks terugkerende schademeldingen snel en adequaat opgelost. Bij grote renovaties voert Kerbof de totale werkzaamheden uit. Wij zijn dan verantwoordelijk voor het volledige vastgoedonderhoud, zoals schilderwerk, glasservice, houtrotreparaties,stucwerk,spackwerk en bijvoorbeeld het vervangen van draaiende delen. Kerbof Schilders heeft goede samenwerkingsafspraken met diverse steigerbouwers, installatie-, voeg- en asbestsaneerbedrijven. Kerbof is tevens uw partner voor Resultaat Gericht  Onderhoud.
 

Bekijk foto's

Schilderwerkzaamheden
Beglazingswerkzaamheden
Schilderwerkzaamheden
Renovatie kerk Usquert
Renovatie kerk Usquert
Monument kozijnen gevel vervangen
Beton coating aanbrengen Chopin Groningen
kerk pieterburen 2018

Referenties

Zorginstellingen/verzekeringen/pensioenfondsen/
vastgoedmanagement bedrijven

Ook vele zorginstellingen, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen en vastgoedmanagement bedrijven maken gebruik van de diensten van Kerbof Schilders. Wij lossen glas-, inbraak- en waterschades op en voeren verschillende schilder- en behangwerkzaamheden uit. Dankzij onze 24-uurs glasservice, zijn wij altijd snel ter plaatse om het probleem op te lossen. Kerbof Schilders verricht daarnaast ook het planmatig onderhoud aan het vastgoed van deze opdrachtgevers.

Overheid
Voor diverse gemeenten schildert Kerbof Schilders jaarlijks diverse scholen, zwembaden en sporthallen.

Industrieel
Kerbof Schilders verricht jaarlijks verschillende glas- en schilderwerkzaamheden op industrieel gebied. Het kan hierbij gaan om nieuwbouw, onderhoud, renovatie of verbouw, maar tevens om complexe staalconstructies. Als er op industrieel terrein gewerkt wordt, gelden er vaak specifieke veiligheidseisen. De werknemers van Kerbof Schilders zijn volledig op de hoogte van deze strenge eisen op het gebied van werkvergunningen en veiligheidsregels.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.