De winterschilder

Is uw woning of onroerend goed toe aan een onderhoudsbeurt en wilt u dit door ervaren vakmensen laten uitvoeren? Is het voor u geen probleem als dit in de winterperiode gebeurt?

Dan gaan de winterschilders van Kerbof Schilders graag voor u aan de slag. Wij bieden u daarbij een aantrekkelijke korting!

Schilderen in de zomer én de winter
De vakmensen van Kerbof willen graag in de zomer én de winter aan het werk zijn. Met speciale aanpassingen (afgeschermd werken en bijvoorbeeld speciale verf) is het goed mogelijk in de winter buiten door te werken. Daarnaast voeren we binnenwerk natuurlijk het liefst uit tijdens de winter.
Vraag een offerte aan, de winter schilder is geldig wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf 1 december 2019 tot en met 15 april 2020.

* Vraag naar de voorwaarden *

                                                  
 

Extra aantrekkelijk
Kerbof Schilders maakt het voor u als opdrachtgever extra aantrekkelijk om uw schilderwerk in de winter door ons te laten verzorgen. Voorwaarde: het werk moet uitgevoerd worden tussen 1 december 2019 en 15 april 2020.

Korting
€ 25,00 winterschilderkorting + €25,00 jubilieumkorting per man per dag voor particulieren.
€ 25,00 winterschilderkorting + €25,00 jubilieumkorting per man per dag voor bedrijven.

Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan
Is dit voor u interessant? Vraag dan geheel vrijblijvend bij ons een offerte aan en geef daarin aan dat u het werk in de winter wilt laten uitvoeren en gebruik wilt maken van de winterschilderactie. U ontvangt vervolgens een offerte van ons waar apart op wordt vermeld welke korting u van ons op de prijs ontvangt. Als het pand dat geschilderd moet worden ouder is dan twee jaar en bestemd is voor permanente bewoning betaalt u bovendien geen 21 procent, maar slechts 9 procent BTW!