Schilderwerk

Bent u opzoek naar een ervaren schildersbedrijf dat kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan? Dan bent u bij Kerbof Schilders aan het juiste adres. Kerbof Schilders is namelijk de specialist op gebied van binnen -en buitenschilderwerk. Wij reinigen, herstellen eventuele beschadigingen en geven kleuradvies, zodat het schilderwerk van uw woning het best tot zijn recht komt.

Van nieuwbouw en onderhoud, tot particuliere en industriële klussen: Kerbof Schilders is dé aangewezen partij voor al uw schilderwerk. Wij zien schilderen als een ambacht, een vak dat met grote zorg uitgeoefend moet worden. En dat is dan ook precies wat onze professionals doen. Voor het aanvragen van een offerte of het melden van een schade kunt u meteen ons schilderwerken meldingsformulier invullen.

Vakmanschap

Schilderen is een vak. Bij Kerbof werken we daarom alleen met goed opgeleide vakmensen. Eigen mensen, vertrouwde gezichten die vaak al jarenlang bij ons in dienst zijn en bij ons het vak hebben geleerd. Dat geldt voor onze schilders, maar ook voor de glaszetters, timmerlieden, stukadoors, onderhoudsmedewerkers en behangers die bij ons werken. Stuk voor stuk vakmensen die hun werk met zorg uitvoeren en iedere dag weer voor het beste resultaat gaan.