Algemene informatie Kerbof Schilders

Korte lijnen. Een totaalaanbod bieden. Dicht bij klanten staan. Vakmanschap. Dat zijn punten die de werkwijze van Kerbof Schilders duidelijk omschrijven. Wij zien de problemen van onze opdrachtgevers keer op keer als een uitdaging en gaan altijd voor het perfecte resultaat.

Veiligheid, arbo en milieu
Kerbof Schilders besteedt veel aandacht aan veiligheid, arbo en milieu. Ons bedrijf is sinds 1999 VCA* gecertificeerd. Sinds 2016 VCA**,VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Hiermee tonen wij aan dat wij veiligheid, arbo en milieu hoog in het vaandel hebben. De werknemers van Kerbof Schilders zijn goed opgeleid. Als erkend leerbedrijf leiden wij bovendien een nieuwe generatie vakmensen op.

Bekijk foto's

Kitwerkzaamheden
Beglazingswerkzaamheden
Behangwerkzaamheden aanbrengen van glasweefselbehang
Schilderwerkzaamheden

Langdurige relaties

Bij Kerbof Schilders werken 35 professionals. Daarnaast kunnen wij altijd gebruik maken van de kennis van onze collega’s: wij zijn namelijk onderdeel van de Sanders Groep. Met in totaal maar liefst 120 mensen zet de groep zich dagelijks in om vakwerk van de hoogste kwaliteit te leveren. We werken snel en adequaat en bieden u een eerlijke prijs. Op deze manier hopen wij een langdurige relatie met u als klant aan te gaan.